Üdvözöllek Kedves Látogató!

Álmokat kergető, állatokat mentő, professzionális kisállat - és nyuszi fotós vagyok.

Az állatok szeretete már gyerekkorom óta elkísér, egyszerűen azért, mert nekem ők nem háziállatok, hanem családtagok. Kis csodák, akik okkal keveredtek az életünkbe, hogy tanítsanak bennünket. Az állatok nyelvén nem csak érteni kell, hanem minden apró rezdülésüket észrevenni, lekövetni és reagálni rájuk.

Korábban kutya, jelenleg pedig nyuszigazdiként igyekszem minden tudásommal arra törekedni, hogy olyan emléket kapj tőlem, amiben nem csak a kisállat, hanem a jelleme, a karaktere és a valódisága is átjön majd a képeken és amiben Te magad is benne vagy… a tekintetében, a játékosságában, a jókedvében. Kisállatot fotózni nem egyszerű, hát még a legkisebbeket 😊 Büszke vagyok rá, hogy az Első Nyúlmentő Alapítvánnyal már 4. éve dolgozhatom együtt karitatív módon, így 2023-ra közel 500 mentett nyuszi portréját készíthettem el a gazdikereséshez.

Hogy mire számíts a fotózáson?

Önfeledt jókedvre, nyugalomra, őszinte mosolyokra és nagyon sok cuki pillanatra, amit a saját kisállatod fog okozni neked.

Minden fotózás legfontosabb alappillére, hogy a kisállatod a legnagyobb biztonságban legyen, valamint, hogy nyugodt és oldott hangulatot teremtsek. A kisállatok (főleg a nyuszik) megérzik a feszültséget és a szorongást, amitől természetellenesen viselkednek, menekülőre fogják, vagy begubbasztanak, de emiatt egy cseppet sem kell aggódnod. Legyen bármilyen aktív, vagy éppen visszahúzódó a kis négylábú, tömérdek tapasztalattal a hátam mögött, magabiztosan fogom kezelni a helyzetet. Egy állatnál nincsenek pózok és nincsenek előre megbeszélt jelenetek, ezért minden egyes pillanat magában hordozza azt a momentumot, hogy éppen az lesz a tökéletes mozdulat a tökéletes képhez. De ez már az én feladatom..

Hitvallásom, hogy a fotózásnak nem csak jó képekből, hanem felejthetetlen élményekből kell állnia, amire jó szívvel gondoltok vissza akár évek múlva is.

Minden csak egy pillanat, csak egy fázis, ami bár múlandó, de én azon leszek, hogy megörökítsem ezeket a kis csodákat neked… ha engeded…nézd meg csomagjaimat és áraimat