Üdvözöllek Kedves Látogató!

Álmokat kergető, állatokat mentő, professzionális kisállat - és nyuszi fotós vagyok.

Az állatok szeretete már gyerekkorom óta elkísér, mert nekem ők nem „csak” háziállatok, hanem családtagok. Kis csodák, akik okkal keveredtek az életünkbe, hogy tanítsanak bennünket.

Korábban kutya, jelenleg pedig nyuszis gazdiként igyekszem minden tudásommal arra törekedni, hogy olyan emléket kapj tőlem, amiben nem csak a kisállat formája, hanem jelleme, karaktere és valódisága is átjöjjön a képeken, amiben Te magad is benne vagy… a tekintetében, a játékosságában, a jókedvében. Kisállatot fotózni nem egyszerű, hát még a legkisebbeket 😊 Büszke vagyok rá, hogy az Első Nyúlmentő Alapítvánnyal már 5. éve dolgozhatom együtt karitatív módon, így 2024-re közel 700 mentett nyuszi portréját készíthettem el a gazdikereséshez.

Hogy mire számíts a fotózáson?

Önfeledt jókedvre, nyugalomra, őszinte mosolyokra és nagyon sok cuki pillanatra, amit a saját kisállatod fog okozni neked.

Minden fotózás legfontosabb alappillére, hogy a kisállatod a legnagyobb biztonságban legyen, valamint, hogy nyugodt és oldott hangulatot teremtsek. A kisállatok (főleg a nyuszik) megérzik a feszültséget és a szorongást, amitől természetellenesen viselkednek, menekülőre fogják, vagy begubbasztanak, de emiatt egy cseppet sem kell aggódnod. Legyen bármilyen aktív, vagy éppen visszahúzódó a kis négylábú, tömérdek tapasztalattal a hátam mögött, magabiztosan fogom kezelni a helyzetet. Egy állatnál nincsenek pózok és nincsenek előre megbeszélt jelenetek, ezért minden egyes pillanat magában hordozza azt a váratlan mozzanatot, ami éppen tökéletes lesz a tökéletes képhez. De ez már az én feladatom.. 🙂

Hitvallásom, hogy a fotózásnak nem csak jó képekből, hanem felejthetetlen élményekből kell állnia, amire jó szívvel gondoltok vissza akár évek múlva is.

Minden csak egy pillanat, csak egy fázis, ami bár múlandó, de én azon leszek, hogy megörökítsem neked ezeket a kis csodákat… ha engeded… 🙂